Sök på webbplatsen
  • Dela
  • Translate
       

Gymnasieutbildning

Yrkesprogram

På Naturbruksgymnasiet Södra Viken har du möjlighet att välja utbildningar som för dig direkt ut i yrkeslivet. I dagsläget finns det stora möjligheter att få jobb efter avslutad utbildning. Du kan givetvis även studera vidare efter att du avslutat dina studier på gymnasiet.

 

Naturbruksprogrammet inriktning skog ger dig goda kunskaper om grundläggande områden inom modernt skogsbruk. När du läser inriktning skogsbruk på Södra Viken kommer du att upptäcka vilken fördel det är att teori och praktik varvas i studierna.

Följande programfördjupningarna finns på inriktning skog. Skogsproduktion - maskinförare  Skogsmaskiner - service  Skogsbruk - grävmaskin.

 

Fordons- och transportprogrammet inriktning transport. Den här utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att köra lastbil. Utbildningen ger dig breda kunskaper så att du kan arbeta inom transportnäringen. Fördjupningarna virkes- och miljötransporter ger dig ytterligare kompetens. Du lär dig att köra fordon yrkesmässigt. 

Följande programfördjupningarna finns på inriktning transport. Yrkesförare skogstransporter. Yrkesförare miljötransporter.


Om du vill veta mer om hur det är att studera på Södra Viken är du alltid välkommen att kontakta oss för ett studiebesök.

  

Södra Viken informationstidning 2014

Klicka och läs mera.